Magic VIP Dag

Je voelt aan alles dat je op het punt staat om te groeien met je onderneming, dat je een nieuwe stap wilt zetten. Maar hoe dan en welke stap precies?

Every level has a new devil

Het kriebelt al een tijdje bij je. Je staat op het punt om te groeien en naar een nieuw level in je onderneming te springen, maar je voelt dat je door iets wordt tegen gehouden. Je durft niet goed naar je intuïtie te luisteren en de angst stemmetjes in je hoofd vertellen je allemaal niet helpende gedachtes dat het je toch niet gaat lukken en dat je vast een berg kritiek over je heen zult krijgen. Je weet dat jouw bedrijf alleen kan groeien, als jij zelf groeit en je bent bang dat je dit nieuwe level niet kunt dragen. Je houd jezelf onnodig klein, terwijl je weet en voelt dat het veel grootser mag.

De Magic VIP Dag is voor jou als:

Laat mij je helpen om die sprong naar je nieuwe level moeiteloos te maken!

Ik breng je in diepe verbinding met jezelf en laat je kennis maken met jouw grootsheid, zodat je die volledig gaat omarmen en je grootste blokkade los laat. Je ontdekt waar je naartoe mag groeien met jouw onderneming en welke stap je dient te gaan zetten om daar te komen. Je ontdekt waar je nou echt mega blij van wordt en geloof mij het kan altijd nog mooier en beter dan je had verwacht.

Na de Magic VIP Dag

Voel je een diepe verbinding met jezelf en je intuïtie, je weet wat je te doen hebt, welke stap je hebt te zetten en je laat je niet meer tegenhouden door je blokkade, want je weet nu hoe je hiermee om kunt gaan. Je onderneming komt in een heerlijke flow en je vertrouwt op je pad. Je ziet je business groeien en doordat je liever bent voor jezelf, je ruimte pakt en goed naar jezelf luistert merk je dat je privé ook goed in je vel zit.

“Na de LIVE Dag bij Iris kwam ineens die 2e vestiging op mijn pad”
Esther Snoek

Jessica de Boom - Cosmic Channel & Healer

De Quantum Magic VIP dag bij Iris was echt magisch. ✨  Het heeft me zoveel gebracht. Vooral het gevoel van een diepe connectie met mijzelf. Overtuigingen die ik had die me niet meer in de weg zitten om te staan voor wie ik ben en ook inzichten in oude wonden en de rol die ik dit leven te vervullen heb. De begeleiding van Iris op de dag zelf was heel prettig. Ik voelde me gelijk vertrouwd en ze neemt je helemaal stap voor stap mee in het gehele proces Dit is echt het grootste cadeau die je jezelf kan geven! Dankjewel lieve Iris voor deze geweldige ervaring.

Magic VIP Dag

De Magic VIP Dag is een LIVE dag die helemaal in het teken staat van jou. Waarin jij in diepe verbinding komt met jezelf en gaat kennis maken met JOUW GROOTSHEID, zodat jij die volledig kan omarmen, jouw grootste blokkade los laat en jij naar jouw nieuwe level springt!
 
De VIP Dag vind plaats bij mij in de praktijk in Dordrecht en zijn in te plannen op maandagen, dinsdagen en donderdagen. We starten de dag om 10.00 uur in de ochtend en de dag eindigt rond 15.30 uur.

Deze LIVE Dag bestaat uit:

2 Uitgebreide op maat gemaakte 1 op 1 trancereizen
Coaching voor de integratie
Een heerlijke lunch
Audio’s van de sessies om thuis terug te luisteren

Jouw investering is € 777,- ex BTW

Veel gestelde vragen

Nee de VIP Dag is echt een LIVE Dag. Mijn praktijkruimte ligt heel centraal, dichtbij het Centraal Station van Dordrecht en met voldoende parkeerplekken in de buurt.

Als je meer blokkades ervaart en een grotere transformatie wenst te maken dan raad ik je mijn traject ‘Ontdek je grootsheid’ aan. Wel kan je de VIP Dag inzetten als eerste stap.

Goede vraag! Voorafgaand aan de sessie ontvang je van mij een hypnose audio, ik verwacht dat je deze minimaal 10 dagen achter elkaar dagelijks beluisterd, daarnaast ontvang ik graag het intakeformulier wat je van mij ontvangt retour en verder verwacht ik je volle 100% inzet tijdens de VIP dag 🙂

Je ontvangt van mij een factuur met het verzoek om deze voorafgaand aan de VIP Dag te betalen. In overleg mag de VIP Dag in 2 termijnen betaald worden. Neem hiervoor even contact met mij op.

Iris de Does

Singel 268, 3311 HK Dordrecht

06 – 41 23 54 58

iris@jouwmind.nl

KVK: 81318979

Copyright: Jouw Mind Coach