mind coach

Heb je last van stress of onzekerheid? Ervaar je in sommige situaties angst? Heb je overgewicht of een rookverslaving? Of heb je een traumatische ervaring gehad die nog steeds voor problemen zorgt? Zonde om mee rond te blijven lopen. In 3 tot 5 sessies help ik jou van je probleem af.  

 

Hey, ik ben Iris en ik ben Jouw Mind Coach. Ik help jou graag fysiek en emotioneel weer lekker in je vel. Je kan bij mij een afspraak in plannen als je onzeker bent, overgewicht hebt, maar ook als je van je rookverslaving af wilt, als je stress gerelateerde klachten hebt, een traumatische ervaring waar je nu eindelijk eens van wilt loskomen of bepaalde angsten ervaart die jou tegenhouden om te doen wat je graag wilt doen. Ik help je graag met het oplossen van oude patronen en belemmerende overtuigingen.

In de coaching sessies gebruik ik NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en hypnose. Beiden technieken houden zich bezig met je onbewuste mind. Ruim 95% van wat je doet is onbewust en juist hier vind je de inzichten en oplossingen voor jouw problemen. Je onbewuste mind is daarmee je krachtigste hulpbron!

NLP houdt zich bezig met het positief veranderen van gedrag, gevoelens en communicatie. Het wordt veel ingezet bij coaching en helpt om dieper liggende gedachtepatronen en overtuigingen in kaart te brengen.

Hypnose is een krachtig middel om in een korte tijd naar de kern van jou gevoel te komen. Om zonder lange omwegen erachter te komen wat ervoor nodig is om ergens van af te komen, patronen te doorbreken om vrijer, krachtiger en gelukkiger verder te gaan met je leven. Hypnose staat bekend om zijn doeltreffende en snelle resultaten. In de meeste gevallen is er maar een beperkt aantal sessies nodig om het gewenste doel te bereiken. Negatieve gewoonten, overtuigingen en gevoelens worden direct aangepakt bij de kern.
Lees hier meer over wat hypnose is >>

Hoe ziet een sessie eruit?
Ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt bij mij en ik kan goed begrijpen dat hypnose voor sommige mensen in het begin best spannend kan zijn. Daarom neem ik er de tijd voor om eerst met je in gesprek te gaan. Hierin stel ik je op je gemak en geef ik aan wat je kunt verwachten. In het voorgesprek komen we met de inzet van NLP technieken tot de kern van je probleem en stellen we jouw doel(en) vast. Vervolgens breng ik je in hypnose en ga jij onder begeleiding van mij aan de slag met het probleem waar jij doorheen gaat werken. Nadat ik je uit hypnose heb gehaald, ben je in staat om je dag weer te vervolgen. Een nieuw, positief hoofdstuk in je leven is van start gegaan!