Mijn werkwijze

In de coaching sessies gebruik ik NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en hypnose. Beiden technieken houden zich bezig met je onbewuste mind. Ruim 95% van wat je doet is onbewust en juist hier vind je de inzichten en oplossingen voor jouw problemen. Je onbewuste mind is daarmee je krachtigste hulpbron!

NLP houdt zich bezig met het positief veranderen van gedrag, gevoelens en communicatie. Het wordt veel ingezet bij coaching en helpt om dieper liggende gedachtepatronen en overtuigingen in kaart te brengen.

Wat is hypnose?

Hypnose is een mengeling van ontspanning en focus. Het is heel relaxed en verhelderend.
Het geeft controle over je emoties, brengt lichaam en geest in balans, creëert bewustwording en
activeert het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Hypnose is een toestand van
geconcentreerde aandacht waarbij je observeert welke gedachten en gevoelens er door je heen gaan.
Je maakt makkelijk contact met je onbewuste, waar jou overtuigingen, emoties en herinneringen
opgeslagen zijn. Het is een krachtig middel om in een korte tijd naar de kern van jou gevoel te komen.
Om zonder lange omwegen erachter te komen wat ervoor nodig is om ergens van af te komen, patronen
te doorbreken om vrijer, krachtiger en gelukkiger verder te gaan met je leven. Hypnose staat bekend 
om zijn doeltreffende en snelle resultaten. In de meeste gevallen is er maar een beperkt aantal sessies
nodig om het gewenste doel te bereiken. Negatieve gewoonten, overtuigingen en gevoelens worden direct
aangepakt bij de kern.

Wist je dat we allemaal meerdere keren per dag in hypnose gaan?
Denk maar eens aan dagdromen of wanneer je helemaal opgaat in een mooi boek of een goede film en de wereld om je heen vergeet. Dat zijn allemaal momenten van hypnose. Je hebt het bijvoorbeeld ook als je in de auto zit en je bent ineens een stuk verder dan je dacht. Tijdens deze afwezigheid beschermd je onbewuste je wel. Dat is namelijk de primaire taak van je onbewuste mind. Je beschermen tegen gevaar. Daarom hoef je ook niet angstig te zijn voor hypnose. Je onbewuste zal je altijd behoeden voor gevaar. Ook als je in hypnose bent. In hypnose kun je alles horen en ervaren. Je bent in staat om je alles te herinneren wat er gezegd wordt. Je bent zelf volledig in controle!

De hypnose vorm die ik hanteer betreft het Hypnotic Reality Reconstruction System (HRR). Een systeem gemodelleerd van de beste hypnotiseurs en therapeuten uit India, Frankrijk, Engeland, de VS, Italië en Indonesië en staat bekend om zijn doeltreffende en snelle resultaten. In de meeste gevallen is er maar een beperkt aantal sessies nodig om het gewenste doel te bereiken. Negatieve gewoonten, overtuigingen en gevoelens worden direct aangepakt bij de kern.

Hoe ziet een sessie eruit?

Ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt bij mij en ik kan goed begrijpen dat hypnose voor sommige mensen in het begin best spannend kan zijn. Daarom neem ik er de tijd voor om eerst met je in gesprek te gaan. Hierin stel ik je op je gemak en geef ik aan wat je kunt verwachten. In het voorgesprek komen we met de inzet van NLP technieken tot de kern van je probleem en stellen we jouw doel(en) vast. Vervolgens breng ik je in hypnose en ga jij onder begeleiding van mij aan de slag met het probleem waar jij doorheen gaat werken. Nadat ik je uit hypnose heb gehaald, ben je in staat om je dag weer te vervolgen. Een nieuw, positief hoofdstuk in je leven is van start gegaan!