Ik begeleid jou naar de juiste business mindset, zodat je niet langer de remmende factor bent in je bedrijf, maar de motor achter het succes!  

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als...


Dat is mogelijk als je bij mij het Magic Business Mindset traject volgt:

In 3 maanden begeleid ik jou naar de juiste business mindset en een sterke verbinding met jezelf, zodat jij in jezelf gelooft en met vertrouwen en vanuit rust gaat ondernemen. Ik ga alle tips, tricks en tools aan je meegeven die ik heb geleerd op mijn eigen reis en in de opleidingen die ik gevolgd heb (en dat zijn er veel, want ik ben net zo perfectionistisch als jij 😉)

Dit 1 op 1-traject bestaat uit:


Aan het eind van het traject

Jouw investering voor het Magic Business Mindset traject is € 1111,- excl. BTW bij een betaling in een keer. Als je liever in delen wil betalen dan is je investering 3 x  € 375,- excl. BTW.

Wat anderen zeggen

Ik zat er zowel zakelijk als persoonlijk niet lekker in. Ik was veel aan het twijfelen en piekeren en doordat ik geen beslissingen durfde te nemen bleef ik alles maar uitstellen. Ik had last van persoonlijke blokkades die ook veel effect hadden op de manier waarop ik mijn bedrijf in de markt aan het zetten was. Ik wilde hier graag aan werken om een doorbraak voor mijzelf te creëren. Iris is rustig en weet goed tot de kern te komen. Zij heeft mij op een fijne manier begeleid in een voor mij heel persoonlijk en soms ook pijnlijk traject. Met als gevolg dat ik nu onderneem vanuit mijn kracht. Ik laat mijzelf letterlijk zien, durf keuzes te maken en kan echt staan voor waar ik in geloof. Ik ben niet meer bang om door de mand te vallen en ben nu veel meer aan het doen in plaats van heel hard na te denken en te twijfelen over waarom ik dingen niet zouden kunnen.
Saskia
Lifestyle Coach
Ik merkte op dat ik mijzelf inhield in mijn onderneming. Ik vond dat ik niks waardevols kon brengen. Ik wilde gewoon heel erg graag door, maar ja hoe? Ik wilde weten wat mij klein hield en dit oplossen zou gewoon fantastisch zijn! Het traject heeft echt een wereld voor mij open gezet en er is van alles in werking gesteld en getransformeerd. Mijn favoriete onderdeel blijft de Soulkey sessie. Regelmatig lees ik wat hier uit is gekomen en glunder ik. Zó bijzonder! Er kwamen echt inzichten naar boven die mij verder hebben gebracht en ervoor hebben gezorgd dat ik nu doorpak. Dat is o.a. iets wat ik dankzij de sessies van Iris heb meegekregen. Na haar sessies is er niks meer dat mij weerhoudt om het gewoon te doen! Iris brengt je echt op je gemak, biedt een luisterend oor en denkt met je mee, wat enorm fijn is als je zelf nog maar net het ondernemingschap in stapt, maar ik geloof dat het ook zeker fijn is als je al langer als ondernemer het leven in gaat. Ik zou Iris zeker aanraden. Sterker nog in de toekomst kom ik gewoon terug om nog meer dingen die komen te tackelen! Lieve Iris, dankjewel!
Chloë
Spiegelcoach Hond & Mens

Veel gestelde vragen

Ja dat is geen enkel probleem, ik bied het traject ook online aan. Indien je voor online kiest dien je wel over stabiel internet te beschikken, een rustige plek waar je niet gestoord wordt en een fijne stoel of bank.

Zodra je contact met mij opneem, wordt er op werkdagen binnen 48 uur contact met je opgenomen en kunnen de sessies worden ingepland. Vaak kan dit op redelijk korte termijn.

Er zitten 2 weken tussen de sessies, dus in 3 maanden tijd heb je het traject doorlopen.

Goede vraag! Ik verwacht van jou dat je de huiswerkopdrachten maakt, de MP3’s luistert en dat je je voor de volle 100% inzet.

Na de eerste sessie ontvang je een factuur per e-mail. Mocht je voor een deelbetaling gaan, dan ontvang je je eerste factuur na de eerste sessie, de tweede factuur na de derde sessie en de laatste factuur na de vijfde sessie.