Gratis Audio Quantum Jump naar oneindige liefde

Verhoog je liefdesfrequentie en ervaar oneindige liefde voor jezelf, voor anderen en voor het leven. 

  • Als je de gratis audio aanvraagt ga je automatisch akkoord dat je op de mailinglijst wordt gezet en 2 keer per maand Jouw Mind Mail ontvangt. Uitschrijven kan op elk moment. Uiteraard verstrek ik jouw persoonlijke gegevens niet aan derden. Zie ook de Algemene Voorwaarden.

Maak een Quantum Jump naar oneindige liefde

Download deze hypnose audio en ik begeleid je in een half uur door een magische innerlijke reis in het Quantum Veld van oneindige mogelijkheden, waar jij een Jump maakt naar oneinige liefde. Je gaat jouw liefdesfrequentie verhogen en stapt in jouw Quantum Spirit Zelf die oneindige liefde ervaart voor zichzelf, voor anderen en voor het leven. 

Een super fijne en magische ervaring!

Waarom deze Audio?

Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren om de wereld een stukje mooier en liefdevoller te maken. Mijn zielsmissie is om jou de flow van liefde te laten ervaren, liefde voor jezelf, voor anderen en voor het leven. Om samen met jou de liefdesfrequentie te verhogen. Daarom deel ik graag GRATIS een Quantum Jump naar oneindige liefde.

Wat anderen zeggen over de Quantum Liefdes Jump:

‘Wauw wat is het fijn oneindige liefde in en voor mezelf te ervaren! Ik voelde alles stromen, mijn chakra’s vibreren en mijn frequentie omhoog gaan. Ik kijk nu veel liefdevoller naar mezelf.’
Esmeralda

‘Ik vond het bijzonder om zo diep naar binnen te keren. Ik voelde dat echt aan mijn lichaam, warm en een soort van gewichtsloos, heel bijzonder om te ervaren. Ik voel me nu echt kalm en connected’
Angela

‘Het heeft mij laten zien dat er op onbewust niveau hele interessante stukken liggen te wachten om aan te kijken, ik mag onbevreesd een laag dieper gaan. Je hebt een hele fijne stem, liefdevol en vastberaden, heel aards en warm. Dankjewel voor deze bijzondere ervaring.’
Elise

Iris de Does

Tafelberg 52, 3328 SR Dordrecht

06 – 41 23 54 58

iris@jouwmind.nl

KVK: 81318979

Copyright: Jouw Mind Coach