Hey, ik ben Iris

In 3 tot 5 op maat gemaakte sessies help ik jou graag om jouw blokkades op te lossen, zodat jij weer in je kracht komt te staan! Lijkt het je wat om met mij aan de slag te gaan?

Ik ben Iris de Does – Wilke, het gezicht achter Jouw Mind Coach. Ik help jou graag fysiek en emotioneel weer lekker in je vel. Een paar jaar geleden ben ik met zelfontwikkeling aan de slag gegaan om een aantal hardnekkige patronen te doorbreken. Na het lezen van boeken over zelfontwikkeling heb ik opleidingen gedaan bij de beste NLP en Hypnose instituten en ben ik helemaal verbluft van wat er allemaal mogelijk is als je je kritische mind even uitzet en contact maakt met je krachtige onbewuste. En dat wil ik iedereen laten ervaren! Door de jaren heen blijf ik mij uiteraard als therapeut verdiepen in de nieuwste en beste technieken om jou zo snel mogelijk naar een goed resultaat te helpen.

In mijn coachpraktijk help ik veel vrouwen en mannen met problematiek rondom zelfvertrouwen en dan met name met het zogenaamde imposter syndroom, ook wel bekend als het bedriegerssyndroom. Samen onderzoeken we de onderliggende angsten en overtuigingen en gaan we kijken hoe we je veerkracht kunnen versterken. Dit is mijn specialiteit geworden nadat ik mijn eigen veerkracht vond door met bepaalde angsten en overtuigingen aan het werk te gaan. Wat ik aantrek in mijn coachpraktijk, zijn mensen die hier ook in willen groeien.  Ze willen graag leren hun plek met meer overtuiging in te nemen, en te luisteren naar wat hun hart hen ingeeft.’

Het is mijn missie om jou in je kracht te zetten, om jou te laten zien wat je waard bent én dat je goed bent zoals je bent.

Het leven is te kort om je ellendig te voelen en het is niet nodig om vast te blijven houden aan oude patronen die je ervan weerhouden om in je kracht te staan en jezelf te zijn. In 3 tot 5 op maat gemaakte sessies gaan we kijken waar jouw blokkades zijn en lossen deze met NLP- en hypnosetechnieken op, zodat jij ook weer in je kracht komt te staan! Lijkt het je wat om met mij aan de slag te gaan?

Wat anderen zeggen

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen, maar twijfel je of NLP en hypnose wat voor jou is? Lees dan even de reviews van mijn klanten.

Linda

"Hypnose, eng? Echt niet! Het was juist een mooie reis naar een diepere laag van jezelf. Na de sessie liep ik vol energie en met een duidelijk inzicht de deur uit.”

Jessica

"Ik merk na de sessie al veel veranderingen in contacten. Ik voel me vrijer, krachtiger en relaxter en dit krijg ik ook terug van anderen.”

Robert

"Een wonderlijke ervaring. Al na de eerste sessie heb ik geen behoefte meer om te snoepen en door de mp3 slaap ik dieper en sta ik zonder hoofdpijn op”