reviews

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen, maar twijfel je of hypnotherapie, soulkey therapie, Quantum hypnose of NLP wat voor jou is? Lees dan even de reviews van mijn klanten.

Sabine Stroeken-Visser - HypnoBirthing & Coaching

Ik merkte al langere tijd dat ik mezelf klein hield in mijn onderneming. Ik stelde projecten uit, waarvan ik wel voelde dat ik ze wilde doen, maar toch deed ik ze telkens niet. Omdat ik er zelf niet op bewust niveau uit kwam wat me nu tegen hield, contacte ik Iris en stapte in haar traject. Iris heeft me geholpen om op dieper niveau blokkades op te speuren, te tackelen en om echt in mijn kracht te gaan staan. En dat kan ze! Ik heb hele bijzondere sessies mee gemaakt; er is inzicht ontstaan, ik heb dingen los gelaten, ik heb heel veel diep vertrouwen vergaard in mezelf en in mijn missie. Dankjewel Iris! Door je betrokkenheid en doortastende vragen ben ik hele mooie stappen aan het maken.

Jessica de Boom - Cosmic Channel & Healer

De Quantum Magic VIP dag bij Iris was echt magisch. Het heeft me zoveel gebracht. Vooral het gevoel van een diepe connectie met mijzelf. Overtuigingen die ik had die me niet meer in de weg zitten om te staan voor wie ik ben en ook inzichten in oude wonden en de rol die ik dit leven te vervullen heb. De begeleiding van Iris op de dag zelf was heel prettig. Ik voelde me gelijk vertrouwd en ze neemt je helemaal stap voor stap mee in het gehele proces. Dit is echt het grootste cadeau die je jezelf kan geven! Dankjewel lieve Iris voor deze geweldige ervaring.

Chloë Luiten - Spiegelcoach hond & mens

Ik merkte op dat ik mijzelf inhield in mijn onderneming. Ik vond dat ik niks waardevols kon brengen. Ik wilde gewoon heel erg graag door, maar ja hoe? Ik wilde weten wat mij klein hield en dit oplossen zou gewoon fantastisch zijn! Het traject heeft echt een wereld voor mij open gezet en er is van alles in werking gesteld en getransformeerd. Mijn favoriete onderdeel blijft de Soulkey sessie. Regelmatig lees ik wat hier uit is gekomen en glunder ik. Zó bijzonder! Er kwamen echt inzichten naar boven die mij verder hebben gebracht en ervoor hebben gezorgd dat ik nu doorpak. Dat is o.a. iets wat ik dankzij de sessies van Iris heb meegekregen. Na haar sessies is er niks meer dat mij weerhoudt om het gewoon te doen! Iris brengt je echt op je gemak, biedt een luisterend oor en denkt met je mee, wat enorm fijn is als je zelf nog maar net het ondernemingschap in stapt, maar ik geloof dat het ook zeker fijn is als je al langer als ondernemer het leven in gaat. Ik zou Iris zeker aanraden. Sterker nog in de toekomst kom ik gewoon terug om nog meer dingen die komen te tackelen! Lieve Iris, dankjewel!

GRATIS tools voor jou

Christien Grotentraast - Traumatherapeut

Ik ging naar Iris voor een Soulkeysessie. Ik had haar daarover horen vertellen en ik had een enthousiaste reactie daarover gelezen en het intrigeerde me. “Al je levensvragen worden beantwoord.” Dat leek me een beetje veel. Bovendien had ik het gevoel een beetje vast te lopen in mijn leven, en daarover had ik inderdaad wel een aantal vragen. Iris is heel rustig en helder in haar begeleiding. Ze legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren, o.a. over hypnose, en wat je kunt verwachten. De hypnose voelde voor mij niet meer en niet minder dan een diepe concentratie. Hierdoor was de geleide meditatie heel gemakkelijk. Op deze manier maakte ik een reis, waarbij ik naar verschillende kamers werd geleid waar informatie voor mij te vinden was. Soms was het informatie die ik wel wist, maar soms ook was het echt verrassend. Zo was één kamer donker en leeg, terwijl ik daar juist gelijkgestemde zielen had verwacht. Voor mij werd duidelijk dat ik op de verkeerde plek naar mijn antwoord zocht. Op een aantal momenten was er tijd en ruimte voor healing. Toen de reis afgelopen was, had ik inderdaad antwoord gekregen op al mijn vragen. Ik voelde rust en wist welke kant ik op moest met mijn leven. Waar ik mezelf een beetje was kwijtgeraakt en hoe ik dat weer recht kon zetten. Dat was heel fijn. Ook de dagen erna voelde ik dat het weer stroomde in mij. Dat nare gevoel van vastzitten was helemaal weg. Heerlijk! Iris is gepassioneerd in haar vak, nuchter en spiritueel tegelijk. Nieuwsgierig naar haar cliënten, respectvol en nabij. Ik beveel haar dan ook van harte aan als coach.”

Chantal Straver - Doyo trainingen

Bijzonder mooie ervaringen opgedaan bij Iris, die zorgden voor meer helderheid en duidelijkheid. Mijn eigen kracht werd me weer voelbaar in mijn lijf. Om met meer vertrouwen en focus verder te kunnen, privé, en te meer in mijn eigen bedrijf. Iris is persoonlijk betrokken, ook voor en na het proces. Ze zorgt voor die diepe ontspannen staat die nodig is om bij lagen van jezelf te komen waar je in de waan van de dag niet bewust van bent.

Thilata Haasnoot - Schaduwwerk coach

Het was tijd, tijd voor wat duidelijkheid, extra informatie en puzzelstukjes in elkaar te laten vallen. Ter ondersteuning aan mijn persoonlijke (en spirituele) ontwikkelingsreis boekte ik een Soulkeysessie bij Iris. De sessie was fijn, duidelijk, totaal NIET eng ( voor de mensen die twijfelen of het eng is) . Ik heb mijn verhelderende antwoorden gekregen, niet op alles, maar wat ik nu nodig had was alles op z’n plekje krijgen. M’n levensmissie is helderder, ik weet waarom personen in m’n leven zijn of waren, ik weet wat ik moet doen. Dank je wel lieve Iris! Wat een mooie reis hebben we samen gemaakt.

Willeke Zorg - CEO Workoutclub

Ik zit in een ambitieus traject. Ik wil in Q2, 2023 een investeerder vinden voor de groei van mijn bedrijf. Ik mediteerde om mijn manifestatie kracht bij te zetten, maar helaas ben ik niet heel goed in mediteren en deelde mijn zorg over mijn mediteren op hetzelfde moment met mijn man toen Iris haar mail binnen kwam over de Quantum Magic VIP dag. Een Quantum Leap onder hypnose is mediatie tot de macht 100! Thank you universe! Het was een hele bijzondere dag. Ik heb mijn overtuigingen en angsten over de investeerder losgelaten. Geen angst en onzekerheid meer over dit type man die mij niet serieus neemt. Ik kreeg constant een poema te zien tijdens mijn leiderschap hypnose. En wat blijkt. Een poema is een ‘spirit animal’ die je kunt leren hoe lichaam, geest en ziel in harmonie met elkaar kunnen zijn. De poema belichaamt de zuivere macht energie, energie die je positief kunt gebruiken zoals bij wijze leiders het geval is. Oftewel spot on. Ik ben heel zelfverzekerd en overtuigd van mijn ambitieuze traject weggegaan bij Iris. Ik ga dit doen! Q2 vind ik mijn investeerder.

Gratis tools voor jou

Lizzy Onwijn - Training & Coaching

Ontzettend fijne en professionele begeleiding door Iris. Haar behandelingen hebben mij ontzettend geholpen en onder water een hoop veranderingen te weeg gebracht. Van te voren niet kunnen bedenken wat een effect dit op op mijn onbewuste patronen kon hebben. Bedankt lieve Iris!

Esther Snoek - CEO Pike Consult

Inmiddels is het alweer 2 jaar geleden dat ik met jou in contact kwam. Je hebt mij enorm geholpen met het oplossen van het laatste restje van mijn eetstoornis. Hiervoor ben ik je eeuwig dankbaar! Daarna heb ik een prachtige ervaring gehad met de Soulkey Sessie. Hierin werd al zichtbaar welke kant ik met mijn bedrijf zou gaan. Ook zag ik dat de juiste mensen in mijn team had waarmee ik mooie stappen kon gaan zetten. De kers op de taart kreeg ik tijdens de Magic VIP dag. Ik zag dat er in de toekomst maar liefst 17 vestigingen komen. Hier in Nederland maar ook in het prachtige New York. Twee weken geleden was er nog geen sprake van een 2e vestiging, alleen maar een droom. Omdat alles na die dag nog meer is gaan stromen verwacht ik dat de 2e vestiging in maart wordt geopend. Ik kan iedereen, die openstaat voor hypnose, aanraden om dit met jou te doen. Lieve Iris, ik hoop nog heel lang samen met je te mogen werken.

Karlijn van Kasteren - Hypnotherapeut

Iris, super bedankt voor de prachtige soulkey sessie! Het heeft me zoveel, onverwachte, inzichten opgeleverd. Niet alleen het antwoord op mijn hoofdvraag wat ik in dit leven te doen heb, maar ook zoveel andere mooie inzichten. Over moederschap en liefde, wie mijn gids is en wat die mij te vertellen had. Over waar mijn toewijding naar toe mag gaan. En ook na een paar dagen worden die inzichten steeds duidelijker en merk ik hoe ze eigenlijk allemaal met elkaar verbonden zijn. Echt heel bijzonder. Uit de vraag wat ik te doen heb in dit leven is en wordt nu ook echt duidelijk wat de why is voor mijn bedrijf en welke richting ik daarin op mag gaan. Zo duidelijk nu voor wie ik er mag gaan zijn. Zoveel energie en inzichten om weer verder te kunnen en te groeien, ook als ondernemer. Zelfs al heb je geen grote levensvragen zou ik anderen zeker aanraden om bij jou een soulkeay sessie te ondergaan. De inzichten zijn verbluffend en je bent een super lieve en fijne vrouw!

Amber van Sluijsdam

Amber van Sluijsdam - PR & Branding

Bijzonder, verhelderd en magisch. Dat was de soulkeysessie bij Iris. Ik liep enorm vast in alle delen van mijn leven en wist gewoonweg niet hoe, wat en waarom. De antwoorden kwamen tevoorschijn tijdens de sessie en ook de dagen daarna bleven puzzelstukjes vallen. Ik ben Iris enorm dankbaar voor de begeleiding bij deze magische reis bomvol antwoorden.

Karin Roest - Tackel je patroon expert

De Quantum Jump Hypnose bij Iris was super fijn. Ze heeft een hele fijne stem en ik raakte al heel snel in een heerlijke ontspanning. De reis die ik mocht maken in deze hypnose gaf mij helderheid over het thema waar ik al een tijd mee aan het worstelen was. Ik heb er nu een andere visie op gekregen en merk dat daardoor mijn gevoel verandert is. Het is een enorme aanrader om een Quantum Jump te maken bij Iris het geef je een moment voor jezelf, ontspanning, inzichten en je ervaart verandering in jezelf. Kortom, win, win, win wat mij betreft en ben er de volgende keer zeker weer bij. Dank je wel Iris! Liefs Karin

Karin Roest

Iris de Does

Singel 268, 3311 HK Dordrecht

06 – 41 23 54 58

iris@jouwmind.nl

KVK: 81318979

Copyright: Jouw Mind Coach