reviews

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen, maar twijfel je of hypnotherapie, soulkey therapie, Quantum hypnose of NLP wat voor jou is? Lees dan even de reviews van mijn klanten.

Wat mijn klanten zeggen

Ik zit in een ambitieus traject. Ik wil in Q2, 2023 een investeerder vinden voor de groei van mijn bedrijf. Ik mediteerde om mijn manifestatie kracht bij te zetten, maar helaas ben ik niet heel goed in mediteren en deelde mijn zorg over mijn mediteren op hetzelfde moment met mijn man toen Iris haar mail binnen kwam over de Quantum Magic VIP dag. Een Quantum Leap onder hypnose is mediatie tot de macht 100! Thank you universe! Het was een hele bijzondere dag. Ik heb mijn overtuigingen en angsten over de investeerder losgelaten. Geen angst en onzekerheid meer over dit type man die mij niet serieus neemt. Ik kreeg constant een poema te zien tijdens mijn leiderschap hypnose. En wat blijkt. Een poema is een ‘spirit animal’ die je kunt leren hoe lichaam, geest en ziel in harmonie met elkaar kunnen zijn. De poema belichaamt de zuivere macht energie, energie die je positief kunt gebruiken zoals bij wijze leiders het geval is. Oftewel spot on. Ik ben heel zelfverzekerd en overtuigd van mijn ambitieuze traject weggegaan bij Iris. Ik ga dit doen! Q2 vind ik mijn investeerder.

Willeke Zorg
Workout club

Ik merkte op dat ik mijzelf inhield in mijn onderneming. Ik vond dat ik niks waardevols kon brengen. Ik wilde gewoon heel erg graag door, maar ja hoe? Ik wilde weten wat mij klein hield en dit oplossen zou gewoon fantastisch zijn! Het traject heeft echt een wereld voor mij open gezet en er is van alles in werking gesteld en getransformeerd. Mijn favoriete onderdeel blijft de Soulkey sessie. Regelmatig lees ik wat hier uit is gekomen en glunder ik. Zó bijzonder! Er kwamen echt inzichten naar boven die mij verder hebben gebracht en ervoor hebben gezorgd dat ik nu doorpak. Dat is o.a. iets wat ik dankzij de sessies van Iris heb meegekregen. Na haar sessies is er niks meer dat mij weerhoudt om het gewoon te doen! Iris brengt je echt op je gemak, biedt een luisterend oor en denkt met je mee, wat enorm fijn is als je zelf nog maar net het ondernemingschap in stapt, maar ik geloof dat het ook zeker fijn is als je al langer als ondernemer het leven in gaat. Ik zou Iris zeker aanraden. Sterker nog in de toekomst kom ik gewoon terug om nog meer dingen die komen te tackelen! Lieve Iris, dankjewel!

Chloë
Spiegelcoach hond & mens

Ik zat er zowel zakelijk als persoonlijk niet lekker in. Ik was veel aan het twijfelen en piekeren en doordat ik geen beslissingen durfde te nemen bleef ik alles maar uitstellen. Ik had last van persoonlijke blokkades die ook veel effect hadden op de manier waarop ik mijn bedrijf in de markt aan het zetten was. Ik wilde hier graag aan werken om een doorbraak voor mijzelf te creëren. Iris is rustig en weet goed tot de kern te komen. Zij heeft mij op een fijne manier begeleid in een voor mij heel persoonlijk en soms ook pijnlijk traject. Met als gevolg dat ik nu onderneem vanuit mijn kracht. Ik laat mijzelf letterlijk zien, durf keuzes te maken en kan echt staan voor waar ik in geloof. Ik ben niet meer bang om door de mand te vallen en ben nu veel meer aan het doen in plaats van heel hard na te denken en te twijfelen over waarom ik dingen niet zouden kunnen.

Saskia

Sinds ik bij jou ben geweest stroomt alles weer. Mooie dingen komen op mijn pad. Ik zit lekker in mijn vel, twijfel veel minder, voel me zelfverzekerd en kan beter dealen met stress.. Dankzij jou zie ik weer waar ik goed in ben. Welke successen ik al heb behaald en heb ik valse overtuigingen los kunnen laten. Ik weet weer waar ik naartoe wil werken en ik heb er alle vertrouwen in dat het mij gaat lukken! Ik heb de sessies als erg prettig ervaren. Je wist goed door mijn bullshit heen te prikken en de vinger op de zere plek te leggen. Naast de serieuze gesprekken hebben we ook enorm kunnen lachen. Dankjewel Iris!

Patricia

Ontzettend fijne en professionele begeleiding door Iris. Haar behandelingen hebben mij ontzettend geholpen en onder water een hoop veranderingen te weet gebracht. Van te voren niet kunnen bedenken wat een effect dit op op mijn onbewuste patronen kon hebben. Bedankt lieve Iris!

Lizzy Onwijn

De Quantum Magic VIP dag bij Iris was echt magisch ✨ het heeft me zoveel gebracht. Vooral het gevoel van een diepe connectie met mijzelf. Overtuigingen die ik had die me niet meer in de weg zitten om te staan voor wie ik ben en ook inzichten in oude wonden en de rol die ik dit leven te vervullen heb. De begeleiding van Iris op de dag zelf was heel prettig. Ik voelde me gelijk vertrouwd en ze neemt je helemaal stap voor stap mee in het gehele proces Dit is echt het grootste cadeau die je jezelf kan geven! Dankjewel lieve Iris voor deze geweldige ervaring.

Jessica de Boom
Cosmic Channel & Healer

Inmiddels is het alweer 2 jaar geleden dat ik met jou in contact kwam. Je hebt mij enorm geholpen met het oplossen van het laatste restje van mijn eetstoornis. Hiervoor ben ik je eeuwig dankbaar 🙏🏼.Daarna heb ik een prachtige ervaring gehad met de Soulkey Sessie. Hierin werd al zichtbaar welke kant ik met mijn bedrijf zou gaan. Ook zag ik dat de juiste mensen in mijn team had waarmee ik mooie stappen kon gaan zetten. De kers op de taart kreeg ik tijdens de VIPP dag. Ik zag dat er in de toekomst maar liefst 17 vestigingen komen. Hier in Nederland maar ook in het prachtige New York. Twee weken geleden was er nog geen sprake van een 2e vestiging, alleen maar een droom. Omdat alles na die dag nog meer is gaan stromen verwacht ik dat de 2e vestiging in maart wordt geopend. Ik kan iedereen, die openstaat voor hypnose, aanraden om dit met jou te doen. Lieve Iris, ik hoop nog heel lang samen met je te mogen werken ❤️

Esther Snoek
CEO Pike Consult

Iris, super bedankt voor de prachtige soulkey sessie! Het heeft me zoveel, onverwachte, inzichten opgeleverd. Niet alleen het antwoord op mijn hoofdvraag wat ik in dit leven te doen heb, maar ook zoveel andere mooie inzichten. Over moederschap en liefde, wie mijn gids is en wat die mij te vertellen had. Over waar mijn toewijding naar toe mag gaan. En ook na een paar dagen worden die inzichten steeds duidelijker en merk ik hoe ze eigenlijk allemaal met elkaar verbonden zijn. Echt heel bijzonder. Uit de vraag wat ik te doen heb in dit leven is en wordt nu ook echt duidelijk wat de why is voor mijn bedrijf en welke richting ik daarin op mag gaan. Zo duidelijk nu voor wie ik er mag gaan zijn. Zoveel energie en inzichten om weer verder te kunnen en te groeien, ook als ondernemer. Zelfs al heb je geen grote levensvragen zou ik anderen zeker aanraden om bij jou een soulkeay sessie te ondergaan. De inzichten zijn verbluffend en je bent een super lieve en fijne vrouw!

Karlijn van Kasteren
Hypnotherapeut

Het was tijd, tijd voor wat duidelijkheid, extra informatie en puzzelstukjes in elkaar te laten vallen. Ter ondersteuning aan mijn persoonlijke (en spirituele) ontwikkelingsreis boekte ik een Soulkeysessie bij Iris. De sessie was fijn, duidelijk, totaal NIET eng ( voor de mensen die twijfelen of het eng is) . Ik heb mijn verhelderende antwoorden gekregen, niet op alles, maar wat ik nu nodig had was alles op z’n plekje krijgen. M’n levensmissie is helderder, ik weet waarom personen in m’n leven zijn of waren, ik weet wat ik moet doen. Dank je wel lieve Iris! Wat een mooie reis hebben we samen gemaakt

Thilata
Schaduwwerk coach

Ik durfde niet goed zichtbaar te zijn en echt voor mezelf te gaan staan en mijn mening te geven, terwijl dat juist wel heel belangrijk is voor mijn business. Daarom heb ik besloten om te gaan werken aan mijn mindset. Iris kwam heel toevallig op mijn pad en haar verhaal sprak mij aan. Ik heb het traject als heel waardevol ervaren en kijk er met veel plezier op terug. Iris heeft mij op een fijne manier begeleid en ik vond haar heel puur, ze geeft goede adviezen en feedback zonder oordeel. Ik vond het erg prettig dat ik volledig mezelf kon zijn bij haar. De hypnose sessies vond ik echt super fijn en krachtig.

Yvette

Ik heb Iris gevonden om de site van vraaggewoon.nl waar jongeren gratis hulp kunnen krijgen als ze vastlopen. Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Iris, ze is betrokken bij je situatie en geeft je passende handvatten waar je thuis mee aan de slag kunt. Daarnaast zijn de MP3's die Iris maakt een hele fijne extra service en ook haar stem is heel prettig tijdens de hypnose behandeling en op de MP3's. Dankjewel voor je hulp Iris ik kan weer vooruit!

Charmaine

Dankzij Iris heb ik voor het eerst in mijn leven weer rust en regelmaat in mijn eetpatroon. Toen ik voor de eerste keer bij Iris kwam, moesten we eigenlijk allebei lachen over hoe chaotisch dat eetpatroon was. Het was geen uitzondering voor mij om de hele dag op een kop thee te teren, of - in het meest gunstige geval - een mueslireep. Het studentenleven betekende bovendien dat wat ik at, vaak niet goed was. Een dieet van speciaalbier en snacks is verrassend genoeg niet het meest bevorderlijk voor je gezondheid.

Tegelijkertijd was mijn ritme compleet verstoort. Ik was oprecht vergeten hoe het was om honger te hebben, omdat mijn lichaam er jaren geleden mee was opgehouden om prikkels te sturen - En terecht, want ik luisterde er toch niet naar. Kortom, eten was voor mij altijd een ontzettende opgave. Ik heb zo lang geworsteld met mijn eetpatroon, dat ik eigenlijk niet eens een review durfde te geven. Want, wat als ik net iets had opgestuurd en alles zou weer als een kaartenhuis in elkaar vallen? Ik zat te wachten tot het moment dat het weer fout zou gaan.

Inmiddels is gebleken dat ik dan lang kan wachten. Mijn laatste afspraak met Iris is 4 maanden geleden. Sindsdien heb ik geen maaltijd meer overgeslagen. Die balans die voor mij altijd zo ongrijpbaar leek, is opeens mijn realiteit geworden. Daarom kan ik alleen maar zeggen, bedankt Iris.

Larissa

De hypnose MP3's vind ik heel erg fijn en ik luister hem dan ook regelmatig. Iris heeft een prettige stem om naar te luisteren en helpt mij om in een heerlijke ontspanning te komen. Ik heb iedere keer weer echt het gevoel dat wanneer ik aan het eind mijn ogen open doe, ik een andere energie voel stromen, fijn! Ik voel mijn zelfvertrouwen groeien.

Muriëlle

Ik ben echt super blij en tevreden. Wat eerst niet of slecht ging, gaat nu zoveel makkelijker. Ik ervaar echt de wind in mijn rug, de knop is om! Ik heb mijn doel ruim behaald, ik ben 19,5 kilo kwijt en 43 centimeters! Dat is dus een flinke jas uit en ik heb dan ook allemaal leuke nieuwe kleding gekocht dat ik vroeger niet aan had gedurfd. Een andere fijne bijkomstigheid is dat opeens mijn migraine weg bleef. Meteen deze kans gegrepen en ik heb de afgelopen weken mijn migraine medicatie afgebouwd. Dus ik slik dagelijks niks meer, heb alleen nog medicatie voor zo nodig bij een echte aanval. Daar ben ik ook super blij mee! Verder heb ik geen snoep of koekbuien meer dat gaat me echt heel gemakkelijk af. Hartige dingen zijn soms nog wel wat lastiger, maar dan luister ik gewoon de mp3-tjes, waar ik nu vaak bij in slaap val 🙂 Ik ben nog steeds 'dik' tevreden, een happy customer!

Marleen

Twee maanden geleden stapte ik als nuchtere Rotterdammer binnen bij Iris van Jouw Mind Coach om het traject van een virtuele maagband te volgen en een hypnose behandeling te ondergaan. Ik dacht, ja tuurlijk, hoe dan, dat kan toch niet!! Nu 2 maanden later ben ik van broekmaat 40 naar 36 en van een strak zittende XXL naar een goed zittende XL en weeg ik 15 kilo minder! De resultaten liegen er niet om en ik durf dan ook wel te zeggen dat hypnose wel degelijk werkt!! Dankjewel voor de veranderingen tot nu toe! Het leven loopt letterlijk en figuurlijk een stuk makkelijker! 🙂

Jeroen Westerduin

Iris is een zeer betrokken en een erg hartelijke therapeute. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar en ze legde duidelijk uit wat ik van de hypnose-sessie kon verwachte. De sessie was heel ontspannen, je loopt krachtiger en met nieuwe inzichten naar buiten. Ik merk na de hypnose-sessie al veel veranderingen in contacten. Ik voel me vrijer, krachtiger en relaxter en dit krijg ik ook terug van anderen.

Jessica

Hypnose, eng? Echt niet! Het was juist een mooie reis naar een diepere laag van jezelf. Na het ondergaan van een hypnose sessie bij Iris liep ik vol energie en met een duidelijk inzicht de deur uit. Het heeft mij geholpen bepaalde blokkades in mijn lijf op te heffen. Ik was wel bekend met lichaamswerk, maar met hypnose helemaal niet, daarom vond ik het best spannend. Iris is een hele fijne warme dame. Ze stelt je echt meteen op je gemak, legt heel duidelijk uit wat ze gaat doen en begeleidt je op een liefdevolle professionele manier.

Linda

Ik snap er niks van, maar het werkt! Ik ben ruim 8 kilo kwijt zonder enige moeite en zonder er ook maar (gevoelsmatig) iets voor te laten. Ik ben geen type voor diëten, dus dit past perfect bij mij. De verschillen? Ik heb geen behoefte meer aan snoep en chocola na iedere maaltijd. Waar ik eerst gemakkelijk een reep chocolade at, doe ik er nu 3 weken mee. Ik snoep veel minder, maar ik heb er ook geen behoefte meer aan. Ik zit veel beter in mijn vel en merk dat bewegen ook weer een stuk makkelijker gaat.

Walter

Ik vond de sessie een wonderlijke ervaring. Het meest opvallend voor mij is dat ik altijd een stemmetje hoorde van: "Ah joh maakt niet uit, een paar dropjes mag best." Nu hoor ik een stemmetje: "Nee joh niet nodig, doe het maar gewoon niet." Ik heb daardoor nog geen enkele keer de neiging gehad iets te snoepen! Wat verder opviel was dat ik door de mp3 veel dieper slaap en zonder hoofdpijn opsta.

Robert

Iris heeft mij doormiddel van de hypnotherapie een nieuw inzicht over mijzelf gegeven. Ik vond het op het begin enorm spannend en kon mij moeilijk overgeven aan de situatie. Maar Iris heeft mij daar goed in begeleid. Ze straalt rust en ontspanning uit, wat erg prettig is. Daarnaast kan zij goed luisteren en zich inleven. Je voelt je daardoor gehoord. Door Iris en de sessies heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik zeker een stap verder in de goede richting.

Kim

Naast mijn enorme discipline voor gezond leven had ik ook de enorme valkuil om volledig los te gaan wanneer het van mezelf mocht. Doordeweeks strikt regime en weekend ziekmakend los. Daar was ik zo klaar mee! Ik wilde gewoon genieten van lekkere dingen zonder een bodemloze put te worden. De 3 hypnose sessies van Iris hebben mij hiervan afgeholpen en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Ik kan gewoon genieten van een kaasplank en zelfs over houden en terug doen in de koelkast. Genieten van een m&m’s en ze niet allemaal op eten want ik ben verzadigd. Ik geniet zonder mij rot te voelen en heb daarna geen schuldgevoel meer. Dat is zo’n verademing om niet keer op keer die strijd te hebben en mij rot te voelen na een (vr)eetbui. Niets anders dan lof voor Iris en haar werkwijze, ze stelt je ontzettend op je gemak en dat is fijn omdat het voor mij toch nieuw was en dus ook best spannend en buiten je comfort zone

Irene

Ik worstelde met het vertrouwen in andere mensen. Door mijn verleden heb ik geleerd mijn muren zo hoog op te trekken dat ik weinig nog kon voelen. Het traject heeft mij laten zien waar mijn knelpunten zitten en dat ik veilig ben weer te mogen zijn. Ik heb vertrouwen in mezelf en durf andere dichterbij te laten komen. Ik heb Iris als een hele warme, fijne en rustige therapeut ervaren. De rust die ze uitstraalt had direct effect op mij. In het begin heb ik zeker getwijfeld, niet aan Iris, maar meer of ik die beerput bij mezelf wilde openen. Nog steeds ben ik hard met mezelf aan het werk, de sessies bij Iris hebben mij het juiste pad op geholpen. Daar ben ik heel dankbaar voor

Bernice

Ik ben echt heel erg tevreden met mijn behandeling. Na jaren van therapie had ik de hoop om van mijn probleem af te komen eerlijk gezegd al opgegeven. Ik vond het erg fijn dat ik bij Iris helemaal mezelf mocht zijn. Ondanks dat ik het spannend vond, heb ik er geen moment spijt van gehad. Ik heb al veel doelen behaald, daar ben ik blij mee. Ik stap elke dag met een positief gevoel uit bed, ik zit lekker in mijn vel en voel me rustig en heb meer zelfvertrouwen.

Suzanne

Dankzij de hypnose sessies bij Iris heb ik veel meer rust in mijn hoofd gekregen. Ik pieker minder en kan echt weer zeggen dat ik het vertrouwen in mezelf heb terug gevonden.

Marijke

Toen ik begon met het traject had ik veel vragen en voelde ik me wat onzeker. Het traject heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. Ik vind het heel fijn om in hypnose te gaan, naar de kern van het probleem en met het onbewuste te werken. Iris is een professionele therapeut die weet wat ze doet. Ze wist in elke sessie precies wat ik nodig had om vooruit te komen. Ook de Mp3's die ze geeft zijn behulpzaam en dit maakte dat ik, tussen sessies door, ook het gevoel had om vooruit te komen. In het begin vond ik het spannend om in hypnose te gaan omdat ik het nooit eerder zo had gedaan. Maar Iris legde goed uit wat er zou gaan gebeuren en eigenlijk is hypnose niets anders dan een diepe meditatie en visualisatie.

Anke

Ik ging naar Iris voor een Soulkeysessie. Ik had haar daarover horen vertellen en ik had een enthousiaste reactie daarover gelezen en het intrigeerde me. “Al je levensvragen worden beantwoord.” Dat leek me een beetje veel. Bovendien had ik het gevoel een beetje vast te lopen in mijn leven, en daarover had ik inderdaad wel een aantal vragen. Iris is heel rustig en helder in haar begeleiding. Ze legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren, o.a. over hypnose, en wat je kunt verwachten. De hypnose voelde voor mij niet meer en niet minder dan een diepe concentratie. Hierdoor was de geleide meditatie heel gemakkelijk. Op deze manier maakte ik een reis, waarbij ik naar verschillende kamers werd geleid waar informatie voor mij te vinden was. Soms was het informatie die ik wel wist, maar soms ook was het echt verrassend. Zo was één kamer donker en leeg, terwijl ik daar juist gelijkgestemde zielen had verwacht. Voor mij werd duidelijk dat ik op de verkeerde plek naar mijn antwoord zocht. Op een aantal momenten was er tijd en ruimte voor healing. Toen de reis afgelopen was, had ik inderdaad antwoord gekregen op al mijn vragen. Ik voelde rust en wist welke kant ik op moest met mijn leven. Waar ik mezelf een beetje was kwijtgeraakt en hoe ik dat weer recht kon zetten. Dat was heel fijn. Ook de dagen erna voelde ik dat het weer stroomde in mij. Dat nare gevoel van vastzitten was helemaal weg. Heerlijk! Iris is gepassioneerd in haar vak, nuchter en spiritueel tegelijk. Nieuwsgierig naar haar cliënten, respectvol en nabij. Ik beveel haar dan ook van harte aan als coach.

Christien
Traumatherapeut