reviews

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen, maar twijfel je of NLP en hypnose wat voor jou is? Lees dan even de reviews van mijn klanten.

Wat mijn klanten zeggen

Dankzij Iris heb ik voor het eerst in mijn leven weer rust en regelmaat in mijn eetpatroon. Toen ik voor de eerste keer bij Iris kwam, moesten we eigenlijk allebei lachen over hoe chaotisch dat eetpatroon was. Het was geen uitzondering voor mij om de hele dag op een kop thee te teren, of - in het meest gunstige geval - een mueslireep. Het studentenleven betekende bovendien dat wat ik at, vaak niet goed was. Een dieet van speciaalbier en snacks is verrassend genoeg niet het meest bevorderlijk voor je gezondheid.

Tegelijkertijd was mijn ritme compleet verstoort. Ik was oprecht vergeten hoe het was om honger te hebben, omdat mijn lichaam er jaren geleden mee was opgehouden om prikkels te sturen - En terecht, want ik luisterde er toch niet naar. Kortom, eten was voor mij altijd een ontzettende opgave. Ik heb zo lang geworsteld met mijn eetpatroon, dat ik eigenlijk niet eens een review durfde te geven. Want, wat als ik net iets had opgestuurd en alles zou weer als een kaartenhuis in elkaar vallen? Ik zat te wachten tot het moment dat het weer fout zou gaan.

Inmiddels is gebleken dat ik dan lang kan wachten. Mijn laatste afspraak met Iris is 4 maanden geleden. Sindsdien heb ik geen maaltijd meer overgeslagen. Die balans die voor mij altijd zo ongrijpbaar leek, is opeens mijn realiteit geworden. Daarom kan ik alleen maar zeggen, bedankt Iris.

Larissa

Sinds ik bij jou ben geweest stroomt alles weer. Mooie dingen komen op mijn pad. Ik zit lekker in mijn vel, twijfel veel minder, voel me zelfverzekerd en kan beter dealen met stress.. Dankzij jou zie ik weer waar ik goed in ben. Welke successen ik al heb behaald en heb ik valse overtuigingen los kunnen laten. Ik weet weer waar ik naartoe wil werken en ik heb er alle vertrouwen in dat het mij gaat lukken! Ik heb de sessies als erg prettig ervaren. Je wist goed door mijn bullshit heen te prikken en de vinger op de zere plek te leggen. Naast de serieuze gesprekken hebben we ook enorm kunnen lachen. Dankjewel Iris!

Patrick

Ik ben echt super blij en tevreden. Wat eerst niet of slecht ging, gaat nu zoveel makkelijker. Ik ervaar echt de wind in mijn rug, de knop is om! Ik heb mijn doel ruim behaald, ik ben 19,5 kilo kwijt en 43 centimeters! Dat is dus een flinke jas uit en ik heb dan ook allemaal leuke nieuwe kleding gekocht dat ik vroeger niet aan had gedurfd. Een andere fijne bijkomstigheid is dat opeens mijn migraine weg bleef. Meteen deze kans gegrepen en ik heb de afgelopen weken mijn migraine medicatie afgebouwd. Dus ik slik dagelijks niks meer, heb alleen nog medicatie voor zo nodig bij een echte aanval. Daar ben ik ook super blij mee! Verder heb ik geen snoep of koekbuien meer dat gaat me echt heel gemakkelijk af. Hartige dingen zijn soms nog wel wat lastiger, maar dan luister ik gewoon de mp3-tjes, waar ik nu vaak bij in slaap val 🙂 Ik ben nog steeds 'dik' tevreden, een happy customer!

Marleen

Twee maanden geleden stapte ik als nuchtere Rotterdammer binnen bij Iris van Jouw Mind Coach om het traject van een virtuele maagband te volgen en een hypnose behandeling te ondergaan. Ik dacht, ja tuurlijk, hoe dan, dat kan toch niet!! Nu 2 maanden later ben ik van broekmaat 40 naar 36 en van een strak zittende XXL naar een goed zittende XL en weeg ik 15 kilo minder! De resultaten liegen er niet om en ik durf dan ook wel te zeggen dat hypnose wel degelijk werkt!! Dankjewel voor de veranderingen tot nu toe! Het leven loopt letterlijk en figuurlijk een stuk makkelijker! 🙂

Jeroen

Ontzettend fijne en professionele begeleiding door Iris. Haar behandelingen hebben mij ontzettend geholpen en onder water een hoop veranderingen te weet gebracht. Van te voren niet kunnen bedenken wat een effect dit op op mijn onbewuste patronen kon hebben. Bedankt lieve Iris!

Lizzy

Iris is een zeer betrokken en een erg hartelijke therapeute. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar en ze legde duidelijk uit wat ik van de hypnose-sessie kon verwachte. De sessie was heel ontspannen, je loopt krachtiger en met nieuwe inzichten naar buiten. Ik merk na de hypnose-sessie al veel veranderingen in contacten. Ik voel me vrijer, krachtiger en relaxter en dit krijg ik ook terug van anderen.

Jessica

Hypnose, eng? Echt niet! Het was juist een mooie reis naar een diepere laag van jezelf. Na het ondergaan van een hypnose sessie bij Iris liep ik vol energie en met een duidelijk inzicht de deur uit. Het heeft mij geholpen bepaalde blokkades in mijn lijf op te heffen. Ik was wel bekend met lichaamswerk, maar met hypnose helemaal niet, daarom vond ik het best spannend. Iris is een hele fijne warme dame. Ze stelt je echt meteen op je gemak, legt heel duidelijk uit wat ze gaat doen en begeleidt je op een liefdevolle professionele manier.

Linda

Ik snap er niks van, maar het werkt! Ik ben ruim 8 kilo kwijt zonder enige moeite en zonder er ook maar (gevoelsmatig) iets voor te laten. Ik ben geen type voor diëten, dus dit past perfect bij mij. De verschillen? Ik heb geen behoefte meer aan snoep en chocola na iedere maaltijd. Waar ik eerst gemakkelijk een reep chocolade at, doe ik er nu 3 weken mee. Ik snoep veel minder, maar ik heb er ook geen behoefte meer aan. Ik zit veel beter in mijn vel en merk dat bewegen ook weer een stuk makkelijker gaat.

Walter

Als echt 'zware' roker had ik nooit verwacht dat het mij zou lukken om te stoppen. Toch is het met behulp van Iris en hypnotherapie gelukt! Het gaat super goed! Ik heb niet meer gerookt en denk er ook niet meer aan. Geen bijwerkingen, ik kan goed slapen en ik ben niet aangekomen! Ongelooflijk blij mee! Ook de nazorg heb ik als erg prettig ervaren. Ik ga door op de ingeslagen weg. Heel erg bedankt voor je hulp!

Rita

Ik vond de sessie een wonderlijke ervaring. Het meest opvallend voor mij is dat ik altijd een stemmetje hoorde van: "Ah joh maakt niet uit, een paar dropjes mag best." Nu hoor ik een stemmetje: "Nee joh niet nodig, doe het maar gewoon niet." Ik heb daardoor nog geen enkele keer de neiging gehad iets te snoepen! Wat verder opviel was dat ik door de mp3 veel dieper slaap en zonder hoofdpijn opsta.

Robert

Iris heeft mij doormiddel van de hypnotherapie een nieuw inzicht over mijzelf gegeven. Ik vond het op het begin enorm spannend en kon mij moeilijk overgeven aan de situatie. Maar Iris heeft mij daar goed in begeleid. Ze straalt rust en ontspanning uit, wat erg prettig is. Daarnaast kan zij goed luisteren en zich inleven. Je voelt je daardoor gehoord. Door Iris en de sessies heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik zeker een stap verder in de goede richting.

Kim

Naast mijn enorme discipline voor gezond leven had ik ook de enorme valkuil om volledig los te gaan wanneer het van mezelf mocht. Doordeweeks strikt regime en weekend ziekmakend los. Daar was ik zo klaar mee! Ik wilde gewoon genieten van lekkere dingen zonder een bodemloze put te worden. De 3 hypnose sessies van Iris hebben mij hiervan afgeholpen en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Ik kan gewoon genieten van een kaasplank en zelfs over houden en terug doen in de koelkast. Genieten van een m&m’s en ze niet allemaal op eten want ik ben verzadigd. Ik geniet zonder mij rot te voelen en heb daarna geen schuldgevoel meer. Dat is zo’n verademing om niet keer op keer die strijd te hebben en mij rot te voelen na een (vr)eetbui. Niets anders dan lof voor Iris en haar werkwijze, ze stelt je ontzettend op je gemak en dat is fijn omdat het voor mij toch nieuw was en dus ook best spannend en buiten je comfort zone

Willeke

Dankzij de hypnose sessies bij Iris heb ik veel meer rust in mijn hoofd gekregen. Ik pieker minder en kan echt weer zeggen dat ik het vertrouwen in mezelf heb terug gevonden.

Marijke

Ik worstelde met het vertrouwen in andere mensen. Door mijn verleden heb ik geleerd mijn muren zo hoog op te trekken dat ik weinig nog kon voelen. Het traject heeft mij laten zien waar mijn knelpunten zitten en dat ik veilig ben weer te mogen zijn. Ik heb vertrouwen in mezelf en durf andere dichterbij te laten komen. Ik heb Iris als een hele warme, fijne en rustige therapeut ervaren. De rust die ze uitstraalt had direct effect op mij. In het begin heb ik zeker getwijfeld, niet aan Iris, maar meer of ik die beerput bij mezelf wilde openen. Nog steeds ben ik hard met mezelf aan het werk, de sessies bij Iris hebben mij het juiste pad op geholpen. Daar ben ik heel dankbaar voor

Bernice

Ik ben echt heel erg tevreden met mijn behandeling. Na jaren van therapie had ik de hoop om van mijn probleem af te komen eerlijk gezegd al opgegeven. Ik vond het erg fijn dat ik bij Iris helemaal mezelf mocht zijn. Ondanks dat ik het spannend vond, heb ik er geen moment spijt van gehad. Ik heb al veel doelen behaald, daar ben ik blij mee. Ik stap elke dag met een positief gevoel uit bed, ik zit lekker in mijn vel en voel me rustig en heb meer zelfvertrouwen.

Suzanne