reviews

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen, maar twijfel je of NLP en hypnose wat voor jou is? Lees dan even de reviews van mijn klanten.

Wat mijn klanten zeggen

Hypnose, eng? Echt niet! Het was juist een mooie reis naar een diepere laag van jezelf. Na het ondergaan van een hypnose sessie bij Iris liep ik vol energie en met een duidelijk inzicht de deur uit. Het heeft mij geholpen bepaalde blokkades in mijn lijf op te heffen. Ik was wel bekend met lichaamswerk, maar met hypnose helemaal niet, daarom vond ik het best spannend. Iris is een hele fijne warme dame. Ze stelt je echt meteen op je gemak, legt heel duidelijk uit wat ze gaat doen en begeleidt je op een liefdevolle professionele manier.

Linda

Iris heeft mij doormiddel van de hypnotherapie een nieuw inzicht over mijzelf gegeven. Ik vond het op het begin enorm spannend en kon mij moeilijk overgeven aan de situatie. Maar Iris heeft mij daar goed in begeleid. Ze straalt rust en ontspanning uit, wat erg prettig is. Daarnaast kan zij goed luisteren en zich inleven. Je voelt je daardoor gehoord. Door Iris en de sessies heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik zeker een stap verder in de goede richting.

Kim

Iris is een zeer betrokken en een erg hartelijke therapeute. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar en ze legde duidelijk uit wat ik van de hypnose-sessie kon verwachte. De sessie was heel ontspannen, je loopt krachtiger en met nieuwe inzichten naar buiten. Ik merk na de hypnose-sessie al veel veranderingen in contacten. Ik voel me vrijer, krachtiger en relaxter en dit krijg ik ook terug van anderen.

Jessica

Ik vond de sessie een wonderlijke ervaring. Het meest opvallend voor mij is dat ik altijd een stemmetje hoorde van: "Ah joh maakt niet uit, een paar dropjes mag best." Nu hoor ik een stemmetje: "Nee joh niet nodig, doe het maar gewoon niet." Ik heb daardoor nog geen enkele keer de neiging gehad iets te snoepen! Wat verder opviel was dat ik door de mp3 veel dieper slaap en zonder hoofdpijn opsta.

Robert