Ontdek je Grootsheid: van Beperking naar Impact!

Jij wil impact maken op het leven van anderen, je hebt iets waardevols te brengen dat weet je, maar jezelf écht laten zien en uitspreken wat JIJ wilt en waar JIJ voor staat durf je niet.

In je hoofd voer je een constante strijd tussen het ‘rebelse’ stemmetje dat wil dat jij gaat doen wat je hier te doen hebt en schijt hebt aan wat hoort en wat iemand ervan vind. En het angst stemmetje dat je klein en veilig wilt houden en je vooral wil laten doen wat hoort en wat een ander van je verwacht. Je laat het angst stemmetje dat je veilig wilt houden keer op keer winnen, want je bent bang dat het je toch niet lukt. En je bent stiekem ook bang dat het je wél lukt en dat je de reacties en mogelijke kritiek niet kunt dragen.

Zo zonde want diep van binnen weet je best dat je hierdoor niet doet waar je stik gelukkig van wordt, dat je potentiële klanten misloopt en je niet de omzet draait die je zou willen (en kunnen) draaien. En dat begint nu echt aan je te knagen.

Je weet dat je nu stappen moet gaan zetten en dat wil je ook wel, maar HOE en WELKE stappen dan precies? Je voelt je onzeker over de keuzes die je maakt en of deze wel de juiste zijn.

Laat mij je helpen naar een diepe verbinding met jezelf vanuit het hoofd naar je hart, zodat je eindelijk gaat doen wat je hier te doen hebt, ongeacht wat een ander ervan vind.

Hoe zou het voor je zijn als:

Ik ga je helpen om te gaan doen wat je hier te doen hebt!

Ik help jou om in jouw grootsheid te stappen, deze te omarmen en je blokkades los te laten, zodat jij je volle potentieel gaat benutten en eindelijk gaat doen wat je hier te doen hebt!. De tijd van je klein houden en je tegen laten houden door je angsten, onzekerheid en de mening van anderen is voorgoed voorbij. Jij bent niet meer te stoppen! Je weet precies wat je wilt, hoe je het wilt en niets houd jou nog tegen.

Jij hebt iets te doen in dit leven, jij komt iets brengen en dat ga je doen ook!

Na het volgen van het Ontdek je Grootsheid traject 

Voel je een diepe verbinding met jezelf en sta je in sterk contact met je intuïtie. Je durft volledig jezelf te zijn op alle vlakken, waardoor je steeds meer je eigen waarheid gaat spreken en je business gaat runnen, precies zoals het bij jou past. Niets of niemand kan jou nog van je stuk brengen. Jij bent in verbinding met je zielsmissie en je trekt overvloed aan. Je ziet je business groeien en doordat je liever bent voor jezelf, je ruimte pakt en goed naar jezelf luistert merk je dat je privé ook goed in je vel zit. 

Chloë - Spiegelcoach hond & mens

Ik merkte op dat ik mijzelf inhield in mijn onderneming. Ik vond dat ik niks waardevols kon brengen. Ik wilde gewoon heel erg graag door, maar ja hoe? Ik wilde weten wat mij klein hield en dit oplossen zou gewoon fantastisch zijn! Het traject heeft echt een wereld voor mij open gezet en er is van alles in werking gesteld en getransformeerd. Mijn favoriete onderdeel blijft de Soulkey sessie. Regelmatig lees ik wat hier uit is gekomen en glunder ik. Zó bijzonder! Er kwamen echt inzichten naar boven die mij verder hebben gebracht en ervoor hebben gezorgd dat ik nu doorpak. Dat is o.a. iets wat ik dankzij de sessies van Iris heb meegekregen. Na haar sessies is er niks meer dat mij weerhoudt om het gewoon te doen! Iris brengt je echt op je gemak, biedt een luisterend oor en denkt met je mee, wat enorm fijn is als je zelf nog maar net het ondernemingschap in stapt, maar ik geloof dat het ook zeker fijn is als je al langer als ondernemer het leven in gaat. Ik zou Iris zeker aanraden. Sterker nog in de toekomst kom ik gewoon terug om nog meer dingen die komen te tackelen! Lieve Iris, dankjewel!

Het Ontdek je Grootsheid:
van Beperking naar Impact Traject

In 3 maanden begeleid ik jou naar een diepe verbinding met jezelf, je zielsmissie en connecten we met jouw grootsheid, zodat jij je blokkades loslaat en eindelijk gaat doen wat je hier te doen hebt!

Dit 1 op 1 traject bestaat uit:

6 persoonlijke 1-1 sessies van 2 uur

Het traject wordt op maat voor jou gemaakt en bevat in ieder geval:

Coaching, Soulkey therapy (zielenreizen) en Quantum Tijdlijn Jumping (Manifestatie).

Jouw investering is € 1555,- ex BTW

Veel gestelde vragen

Nee dat is geen enkel probleem, ik bied het traject ook grotendeels online aan. Alleen voor de Soulkey sessie vraag ik je om 1 dagdeel  naar mijn praktijk in Dordrecht toe te komen. Indien je voor online kiest dien je wel over stabiel internet te beschikken, een rustige plek waar je niet gestoord wordt en een fijne stoel of bank. 

Er zitten 2 weken tussen de sessies, dus in 3 maanden tijd heb je het traject doorlopen. Indien gewenst kun je er ook voor kiezen om er iets langer over te doen.

Goede vraag! Ik verwacht van jou dat je de hypnose audio’s die je van mij ontvangt beluisterd, dat je met het geleerde meteen aan de slag gaat en uiteraard verwacht ik van jou je volle 100% inzet.

Na de eerste sessie ontvang je een factuur per e-mail. Mocht je voor een deelbetaling gaan, dan ontvang je je eerste factuur na de eerste sessie, de tweede factuur na de derde sessie en de laatste factuur na de vijfde sessie. Voor meer informatie over deelbetalingen kun je contact met mij opnemen.

Ontdek je Grootsheid: van Beperking naar Impact Traject

Iris de Does

Singel 268, 3311 HK Dordrecht

06 – 41 23 54 58

iris@jouwmind.nl

KVK: 81318979

Copyright: Jouw Mind Coach