Aardse spiritualiteit

Magische Soulkey sessie
Krasna dkra… Ik sta voor een altaar, blader door mijn heksenboek en lees een oude helingsspreuk. Die ik tot mijn verbazing moeiteloos kan lezen, uitspreken en begrijpen. Dit gebeurde mij o.a. tijdens een Soulkey sessie die ik zelf onderging.

Jij krijgt altijd de beste versie van mij
Naast dat ik veel Soulkey en andere transformerende sessies geef, vind ik het ook super belangrijk om aan mezelf te blijven werken, om de beste versie van mezelf te zijn en mijn frequentie hoog te houden, zodat ik jou het best kan helpen. Ik geloof niet dat je goed geholpen wordt door een coach die zelf nog in allerlei oude stukken zit. Daarom blijf ik mij ontwikkelen.

Mijn angsten op spiritualiteit
Ik had de intentie gezet om mezelf echt volledig te omarmen en accepteren voor wie ik in mijn diepste kern ben en daarbij hoort ook spiritualiteit. Misschien zal het je verbazen, maar ik had hier een aantal overtuigingen en angsten op zitten. De angst om afgewezen en afgestoten te worden, om hierin mijn ruimte te pakken, maar ook loslaten dat ik met mijn hoofd niet alles kan begrijpen en kan uitleggen. Tijd dus om hier dieper in te duiken!

Het werd een prachtige reis waarin ik:

  • Een vorig leven heb gezien die in het thema stond van niet jezelf kunnen zijn, waarin ik dingen herkende uit dit leven en waarvan ik afscheid heb genomen.
  • Omringd werd door godinnen die mij o.a. vertelde dat ik hier in deze tijd ben gekomen om mijn ziel en de ziel van anderen te helen.
  • Door een van mijn gidsen ben meegenomen naar een andere dimensie, waar ik hele mooie inzichten heb gekregen over de aarde en mijn rol hierin.
  • Afscheid heb genomen van oude overtuigingen en minutenlang downloads heb ontvangen.
  • Een oud boek vond op een altaar, die ik in eerste instantie niet kon lezen (een oude taal). Er was een raaf bij en ik kreeg het gevoel dat het om mijn heksenboek ging met spreuken. Aan het eind van de sessie gingen we terug naar het altaar met het boek, ik bladerde er nog eens doorheen en kon het ineens moeiteloos lezen, uitspreken en begrijpen. Wauw!

Aardse Spiritualiteit
In de hele sessie kwam heel duidelijk de boodschap naar voren dat ik mijn spiritualiteit mag gaan omarmen, mag gaan delen en los mag laten dat ik het met mijn hoofd vaak niet begrijp en dus niet kan uitleggen. Ik mag het op mijn eigen aardse en nuchtere manier mag doen. precies zoals het bij mij past.

De dag na de sessie werd ik meteen getest op het thema dicht bij mezelf blijven, luisteren naar mijn hart i.p.v. hoofd, mijn ruimte pakken en te vertrouwen dat wat er ook gebeurt, dat ik oké ben.

Thank you universe!

Boek een mini Soulkey traject!

Met een mini Soulkey traject krijg je vooraf een online coachcall, waarin we de intenties voor jou reis gaan zetten. Vervolgens kom je een ochtend naar mijn praktijk in Dordrecht (van 10.00 tot 13.00 uur) voor de Soulkey sessie. Na de sessie ontvang je van mij de audio van jou sessie en de uitgewerkte aantekeningen. Twee weken later volgt een coachsessie van 1 uur (online of live) waarin we gaan kijken hoe je de inzichten in de praktijk kunt toepassen. Je investering is € 555,- ex. Btw.

Iets voor jou?

Ik ben heel benieuwd wat je van deze blog vond en of het van waarde voor je is, ik zou het leuk vinden als je dit hieronder wilt laten weten 🙂

Wil je niks missen?
Twee keer per maand schrijf ik een nieuwe blog over intuïtief ondernemen vanuit je zielsmissie, mindset en manifestatie. Wil je niks missen? Laat dan je mailadres achter en ontvang mijn hersenspinsels, inzichten, tips en belevenissen gratis in je mailbox!