Groeisprong in je bedrijf

Waar ik in november en december nog bruiste van de energie en plannen voor 2023, was het begin januari ineens helemaal weg. Ik voelde het niet meer. Het duurde 2 dagen voordat ik doorhad dat ik in een ‘sprongetje’ zat. Je weet wel zoals kleine kinderen die hebben, zo’n ontwikkelingssprong die beschreven staan in het boek ‘Oei ik groei’. Na zo’n (hels) sprongetje kunnen ze ineens iets nieuws. Brabbelen, omrollen, kruipen.

Groeisprong
Ik geloof dat we – zolang we ons ontwikkelen –  groeisprongen blijven houden. Misschien niet meer zo intens als toen we klein waren, maar je kan nog steeds last van hebben en ‘groeipijn’ ervaren. Groeien is nu eenmaal spannend.

Een sprongetje naar je next level versie
Het voelt tijdens zo’n sprongetje alsof ik op een tijdlijn zit, dat er een nieuwe tijdlijn voor me ligt en ik op die nieuwe tijdlijn mag gaan springen. Een stap mag maken. Ik weet dat als ik die stap zet en ervoor ga, alles anders wordt en ik niet meer terug kan. Ik stap in een nieuwe – next level – versie van mezelf. Ik weet ook dat ik die stap echt wel ga maken, maar om op die tijdlijn te komen heb ik wel iets los te laten. En dat voelt vaak niet fijn

Herken je dit?

Geef jezelf de tijd om te transformeren
Wat mij helpt bij zo’n sprongetje is naar binnen keren en een stapje terug nemen, zodat ik daarna getransformeerd naar buiten kan treden. Lekker wandelen in het bos, zonder muziek of podcast in mijn oren. Wandelen, luisteren, voelen en connecten met alles wat er is. Luisteren naar mijn intuïtie, Quantum sprongen maken en vooral heel lief zijn voor mezelf.

Wat helpt jou tijdens een groeisprong?

De stap is gemaakt, de sprong gewaagd, de groei ingezet
Sinds afgelopen zondag, ’toevallig’ op het energetische nieuwjaar – voel ik dat ik de stap gezet heb en los heb gelaten wat niet meer bij mij past. Ik voel mijn energie weer stromen, de flow terugkomen, de plannen borrelen. Heerlijk! En dat brengt mij meteen bij iets heel tofs! 

Jouw Mind Coach gaat verhuizen!
Groeipijn is ook letterlijk van toepassing! Begin vorig jaar heb ik voor mijn praktijk een magische ruimte in de binnenstad van Dordrecht gemanifesteerd. In november is er een geweldig pand op mijn pad gekomen en op 1 februari krijg ik de sleutel! Het is echt een geweldig mooi monumentaal pand vlakbij Dordrecht Centraal op de Singel 268. De ruimte is groot genoeg dat ik ook mooie plannen kan uitwerken om met kleine groepen Quantum Jumps en trancereizen te maken. Perfect passend bij de volgende stap die ik heel graag wil gaan zetten. Ik kan écht niet wachten!

GRATIS sessie

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis coachsessie aan. In 30 minuten kijken we waar je nu tegen aan loopt en waar je naar toe wilt werken, breng ik naar boven waar en waarom het nog niet lukt om daar te zijn waar je wilt zijn en deel ik zeer waardevolle tips met je waar je direct wat mee verder kunt.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze blog vond en of het van waarde voor je is, ik zou het leuk vinden als je dit hieronder wilt laten weten 🙂

Wil je niks missen?
Twee keer per maand schrijf ik een nieuwe blog over intuïtief ondernemen vanuit je zielsmissie, mindset en manifestatie. Wil je niks missen? Laat dan je mailadres achter en ontvang mijn hersenspinsels, inzichten, tips en belevenissen gratis in je mailbox!