Doe jij je magie maar!

“Doe jij je magie maar!” zei Anne toen ze bij mij in de stoel kwam zitten. Ik glimlach naar haar, wauw wat heeft zij al een transformatie doorgemaakt, zowel persoonlijk als in haar business! Van een onzekere vrouw die zichzelf liefst zo onzichtbaar mogelijk opstelde naar een zelfverzekerde dame die weet wat ze wil en kan.

Haar onzekerheid zat haar al langer in de weg

Anne is inmiddels halverwege het traject. Ik weet nog goed de eerste keer dat ze wat behoudend en onzeker binnenstapte, ze vond het spannend, wat zou er gaan gebeuren en vooral zou dit dan wél werken? Ze heeft al een traject met een businesscoach achter de rug zonder het gewenste resultaat. Ze zag dit traject een beetje als laatste redmiddel om te voorkomen dat ze weer in loondienst moest. Haar onzekerheid zat haar eigenlijk al langer in de weg, maar nu ze ondernemer is, merkt ze nieuwe consequenties. Het houdt haar tegen om de stappen te zetten die ze eigenlijk zou willen zetten.

Hoe belangrijk je mindset is wordt vaak onderschat

Ondernemen bestaat voor 80% uit mindset en 20% strategie. En dat wordt door de meeste (startende) ondernemers flink onderschat. Businesscoaches kunnen jou vaak perfect helpen aan de juiste business strategie, maar helpen je niet of onvoldoende met je mindset. Met als resultaat dat jij na een traject precies weet wat je moet doen, maar het je niet lukt om de acties ook daadwerkelijk uit te voeren, omdat je tegen allerlei twijfels, angsten, beperkende overtuigingen en onzekerheden aanloopt.

Ik help je aan de juiste mindset om de strategieën toe te passen

En daar kom ik kijken, want ik kan jou als mindsetcoach hier perfect bij helpen. Ik bemoei mij niet met jouw business strategie, maar zorg er wel voor dat jij met de juiste mindset de strategieën toe kunt passen. Zo ook bij Anne en al na de eerste sessies merkte ze veranderingen op. Ze durft ineens de geleerde strategieën toe te passen, ze is zichtbaar, heeft meer vertrouwen in zichzelf en twijfelt minder. En het mooiste is het levert haar nu al meer klanten op.

Doe jij je magie maar!

Anne zelf snapt er niks van, maar het maakt haar niks uit, ze zegt “Iris ik weet niet wat je precies doet, maar het werkt, dus doe jij je magie maar!” En dat doe ik met liefde. Mijn magie heet hypnotherapie en is volstrekt logisch en praktisch, maar voelt dus als toverij. Je hoeft het ook helemaal niet te begrijpen of te geloven. Het enige wat ik vraag is dat je ervoor open staat, dan doe ik wat ik het allerliefste doe: jou helpen met je mindset, zodat jij de succesvolle ondernemer kunt worden die je zelf voor ogen hebt. Laat mij mijn magie maar doen!

Nieuwsgierig naar de magie? Plan dan een gratis MagieGesprek in, je krijgt meteen 2 waardevolle tips waar je direct mee aan de slag kunt.

GRATIS sessie

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis coachsessie aan. In 30 minuten kijken we waar je nu tegen aan loopt en waar je naar toe wilt werken, breng ik naar boven waar en waarom het nog niet lukt om daar te zijn waar je wilt zijn en deel ik zeer waardevolle tips met je waar je direct wat mee verder kunt.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze blog vond en of het van waarde voor je is, ik zou het leuk vinden als je dit hieronder wilt laten weten 🙂

Wil je niks missen?
Twee keer per maand schrijf ik een nieuwe blog over hoe ik deal met de angst om door de mand te vallen en alles dat daarbij komt kijken. Wil je niks missen? Laat dan je mailadres achter en ontvang mijn hersenspinsels, inzichten, tips en belevenissen gratis in je mailbox!